Betaalmethodes

Hoe kan ik betalen?

Je kan kiezen voor betaling via Ideal, overboeking, Creditcard, Klarna achtera betaling, Bankcontact en KBC/CBCIdeal

Ideal: is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Maestro: de betaalmethode Maestro wordt steeds vaker als alternatief voor de creditcard gebruikt. Maestro is een veilig en vertrouwde betaalmethode waarbij de betaling meteen van de rekening wordt afgeschreven en is daarom altijd gegarandeerd.

Overboeking: Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om online aankopen te betalen. Dit is gemakkelijk indien je de betaalpas voor IDeal niet direct bij de hand hebt en wel de bestelling wilt afronden. Je ontvangt een mail van onze betaalprovider met verdere gegevens hoe de betaling in orde te maken. Zodra de betaling voldaan is ontvangen wij een bericht van de provider en gaan wij de bestelling verzendklaar maken.

Wanneer we je betaling hebben verwerkt ontvang je van ons een bevestiging via de mail. Jouw cadeau wordt pas verstuurd nadat de betaling is verwerkt. Hou dus wel rekening met een iets langere levertijd.

Creditcard: Betaal snel en veilig met je Visa of Mastercard creditcard. De bestelling is direct voldaan en wordt eens per maand via je creditcard afgeschreven. 

Klarna achteraf betaling: Betaal met Klarna achteraf betaling na ontvangst van je order. Indien je kiest voor deze betaalmethode wordt je order direct verstuurd en betaal je achteraf. Je gaat een betaalverplichting aan met Klarna. Klarna stuurt je hiervoor gegevens nadat zij van ons bericht hebben ontvangen dat de order verzonden is. Er zijn wel bijkomende kosten verbonden als je kiest voor Klarna achteraf betaling, deze zijn € 1,00 voor elke order + 2,99% over de orderwaarde. Deze kosten worden direct verrekend op de order en wordt apart vermeld op de factuur. 

Voor betalingen vanuit België kan je kiezen voor Bankcontact en KBC/CBC. De betaling is direct voldaan en wordt bij ons bevestigd. Na betaling wordt de order direct vrijgegeven voor verzending.