Cadeauset feestelijk ingepakt

Er is altijd wel een gelegenheid om een cadeau voor iemand te kopen. Of het nou voor kerst, een verjaardag, een geboorte of een andere feestelijk moment is, een cadeautje kan altijd. Toch kan het soms moeilijk zijn om te verzinnen wat je wilt geven. Bij Cosmetica Cadeau kun je zelf je cadeauset samen stellen met verschillende producten. We hebben een heel groot assortiment met verzorgingsproducten, home & lifestyle producten en make-up.

Naast het zelf samenstellen van cadeausets hebben we ook een groot aantal bestaande cadeausets in de webwinkel. Dat is heel fijn als je even niet zo veel inspiratie hebt! We hebben cadeausets voor mannen, vrouwen, baby’s en kinderen. We hebben veel mooie grote cadeausets, maar zeker ook heel veel kleinere en goedkopere cadeausets. Ook bij de bestaande cadeausets kan je weer heel makkelijk kiezen voor een set die past bij een bepaalde gelegenheid. Zo hebben we sets voor vaderdag, voor een zwangerschap en om iemand te bedanken.

De keuze aan merken is bij ons ook groot. We hebben meer dan 100 verschillende merken in onze webwinkel en daar komen regelmatig nieuwe merken bij. Voor verzorgingsproducten hebben we populaire merken als Therme, Kneipp en Garnier. Populaire make-up merken zijn L’Oreal, Maybelline en Essie. Bij de mannen zijn vooral de merken Axe, Gillette en Superdry populair. Voor baby’s en kinderen hebben we ook genoeg fijne merken, zoals Bunnies by the Bay, Sophie de Giraf en Zwitsal.

Als je een bestelling hebt geplaatst pakken we de cadeauset feestelijk voor je in. Je kunt zelf aangeven voor wie het cadeau is en daar passen we het op aan. Daarnaast kun je een leuk kaartje kiezen bij je bestelling, waar je een boodschap op kunt laten zetten. Het inpakken en het kaartje is allebei gratis!