Over ons

De webwinkel van Cosmetica Cadeau is opgericht in september 2019. Het is een jong bedrijf dat ontworpen en opgericht is vanuit een groothandel welke al 50 jaar bestaat. Een schat aan ervaring en kennis welke ingezet wordt om de webwinkel succesvol te beheren. De webwinkel is opgericht om zowel de consumenten als de zakelijke markt te bedienen van een uniek concept. 

Bij een afname van meerdere sets, denken wij graag met je mee en maken graag een offerte op maat n.a.v. de wensen van de klant. Dit kan voor een complete cadeauset zijn van een selectie uit ons assortiment. Wij kunnen ook een cadeauset maken met producten uit ons assortiment, gecombineerd met bijvoorbeeld een waardebon. Of wij kunnen losse producten leveren waar zelf een set van gemaakt gaat worden.

De cadeausets worden verpakt al naar geheel de wens van de klant. Via onze webwinkel worden de producten verpakt in leuke, mooie cadeauverpakkingen. Voor cadeausets welke wij op maat maken voor de klant is dit ook mogelijk, maar denk ook aan wijnflesverpakkingen, blikken, riet of houten cadeauverpakkingen.

Bij elke set kan er via de webwinkel een kaart mét persoonlijke tekst toegevoegd worden. Er is een keus uit meerdere kaarten in verschillende thema’s. Bijvoorbeeld Kerst, Pasen, Secretaressedag, Dag van de zorg, Verjaardag, Geboorte, Trouwen, Sterkte en Beterschap. Voor sets welke wij op maat maken is het ook mogelijk een kaart toe te voegen met persoonlijke tekst. Vanaf 25 sets kan dit ook een eigen ontworpen kaart zijn.