Zakelijke Cadeausets

Wil je als bedrijf, instelling of organisatie een bestelling plaatsen voor meerdere cadeausets, neem dan contact met ons op via info@cosmeticacadeau.nl of tel 085-744 11 43. 

Wij kunnen dan een gepaste offerte maken. Graag ontvangen wij de onderstaande informatie:

  • aantal cadeausets
  • budget exclusief BTW per set
  • voor welke gelegenheid
  • voor wie is het bestemd, man, vrouw, kinderen of unisex
  • voorkeur voor merk en / producten

Zodra wij de offerte aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Wij kunnen ook cadeaubonnen verwerken in de cadeausets. Zo kan een cadeaubon een persoonlijk cadeau worden!

De webwinkel van Cosmetica Cadeau is opgericht in september 2019. Het is een jong bedrijf dat ontworpen en opgericht is vanuit een groothandel welke al 47 jaar bestaat. Een schat aan ervaring en kennis welke ingezet wordt om de webwinkel succesvol te beheren. De webwinkel is opgericht om zowel de consumenten als de zakelijke markt te bedienen van een uniek concept. Via de webwinkel is het mogelijk een cadeauset geheel zelf samen te stellen.

Bij een afname van meerdere sets, denken wij graag met je mee en maken graag een offerte op maat n.a.v. de wensen van de klant. Dit kan voor een complete cadeauset zijn van een selectie uit ons assortiment. Wij kunnen ook een cadeauset maken met producten uit ons assortiment, gecombineerd met bijvoorbeeld een waardebon. Of wij kunnen losse producten leveren waar zelf een set van gemaakt gaat worden.

De cadeausets worden verpakt al naar geheel de wens van de klant. Via onze webwinkel worden de producten standaard verpakt in een luxe, zwarte magneet cadeaudoos. Voor cadeausets welke wij op maat maken voor de klant is dit ook mogelijk, maar denk ook aan wijnflesverpakkingen, blikken, riet of houten cadeauverpakkingen.

Bij elke set kan er via de webwinkel een kaart mét persoonlijke tekst toegevoegd worden. Er is een keus uit meerdere kaarten in verschillende thema’s. Bijvoorbeeld Kerst, Pasen, Secretaressedag, Dag van de zorg, Verjaardag, Geboorte, Trouwen, Sterkte en Beterschap. Voor sets welke wij op maat maken is het ook mogelijk een kaart toe te voegen met persoonlijke tekst. Vanaf 25 sets kan dit ook een eigen ontworpen kaart zijn.

 

Voor elke gelegenheid, voor elk budget kunnen wij een cadeauset samenstellen. Elke set is uniek en persoonlijk doordat het met aandacht en liefde wordt samengesteld. 

Thema's welke van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf: 

Secretaressedag, donderdag 16 april. Verwen de spil binnen het bedrijf welke altijd alles regelt en organiseert.  

Dag van de Zorg, dinsdag 12 mei 2020. 

Dag van de Leraar, maandag 5 oktober 2020

Sinterklaas, 5 december 2020

Kerst, 25 & 26 december 2020

Eindejaarsgeschenken